Retourneren

De verzendkosten alsmede het verzendrisico voor een retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.


Artikelen, welke zijn afgeprijsd, kunnen niet geretourneerd worden.

Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:

- U dient ons na ontvangst van uw bestelling binnen de 14 kalenderdagen per mail (info@reyskens-slaapcomfort.be) van de retournering op de hoogte te stellen. U ontvangt dan een retourbon die u ingevuld met het artikel dient mee te sturen of meebrengt wanneer u de artikelen terugbrengt.
- Het artikel dient binnen de 19 kalenderdagen (5 dagen na het einde van de verzakingstermijn) na ontvangst te zijn geretourneerd. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.
- De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongebruikt en in de originele verpakking te worden teruggestuurd of teruggebracht.

Worden niet teruggenomen : (ook al worden ze tijdig terugbezorgd)

Artikelen die werden beschadigd of bevuild door de koper.
Artikelen waarvan de verpakking niet de originele is of onvolledige artikelen.
Artikelen beschadigd door nalatigheid, verkeerd gebruik of hersteld door derden of uzelf.
Artikelen teruggezonden in slechte staat blijven bij Reyskens Slaapcomfort ter beschikking van de koper die ze moet betalen.

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.
Opgelet: de verzendkosten voor het retour sturen komt voor rekening van de klant.
Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.

RETOURADRES: Steenweg 100, te 3621 Lanaken.