VISPRING Boxspring

VISPRING - Luxury Beds London sinds 1901

In 1901 was VISPRING de allereerste beddenfabrikant die matrassen met zogenaamde pocketveren produceerde. Dit innovatieve systeem met individueel verpakte veren veroorzaakte een ware omwenteling en is tot op heden de meest efficiënte manier om een nachtrust te garanderen die je leven echt kan veranderen.

Het beste uit de natuur

VISPRING is voortdurend bezig met het verfijnen van de subtiele kunst van het combineren van veergrootte, veerspanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur te bieden heeft. Hiervoor maakt ze uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke vezels, vakkundig geselecteerd in alle delen van de wereld en gecombineerd voor het ultieme gevoel van comfort en ondersteuning: wol van de Shetland eilanden, bamboe, kasjmier en zijde uit China, katoen uit Turkije, Vicuna wol uit Peru, mohair uit Zuid-Afrika en paardenhaar uit Oostenrijk. Het reslutaat is een utliem gevoel van verrukkelijk comfort en luxe, en een ongeëvenaarde slaaperevaring.

Op maat en handgemaakt

De filosofie van VISPRING is: "Sleep well, live better". een goede nachtrust is immers essentieel voor voldoende engergie en een goed humeur. Daarom worden de luxueuze bedden volledig op maat en met de hand gemaakt door vakkundige ambachtslieden. De bekleding van de matrassen, divans en hoofdborden kun je zelf kiezen, zodat deze perfec pastt bij het overige meubilair en de accessoires in je interieur.

Verscheidenheid aan stijlen

VISPRING-bedden voelen zich thuis in zowel een appartement in de stad als in een huis op het platteland. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, met eigenschappen die op bestelling kunnen worden aangepast, waardoor ze een ongeëenaarde luxe geven aan eender welk interieur.

De grootste collectie in de BeNeLux

Met 21 verschillende matrassen in onze showroom beschikken we over de grootste VISPRING collectie in de BeNeLux.  Hiermee helpen we u met het nodige individueel advies de verschillende bedden te vergelijken.

Dat wereldwijd al heel wat celebrity's de weg gevonden hebben naar deze luxe, getuigt bijgevoegd artikel.

Comments