Styldecor boxsprings

Als u bijzondere eisen stelt aan uw slaapcomfort, is het heerlijk thuiskomen bij Styldecor. Bij Styldecor besteden ze alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als wat vormgeving betreft. Bovendien zijn alle gebruikte materialen van uitmuntende kwaliteit; Het hout, de stoffen, de veren… Elke bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt in onze eigen ateliers. Zo kunnen ze makkelijk bijsturen waar mogelijk en kunnen we toezien op een feilloze afwerking van uw bed.

Mooi in detail

Van een bed moet je dromen! De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details! Daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Van het schrijnwerk tot de noppen. Van het schilderen tot het stofferen… Alleen zo kunnen ze garanderen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd. Enkel zo kunnen ook zij hun dag eindigen in schoonheid.

Pièce unique

De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter. Daarom selecteren ze bij Styldecor eigenhandig hun gamma luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. In zowel superfijne als robuuste texturen. Bovendien kunnen zij uw bed ook bekleden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kan u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!

Voor het leven

Bij Styldecor gebruiken ze enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. In de kern van de boxsprings vervangen we de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed. Styldecor boxsprings worden afgewerkt met kwaliteitsvolle stoffen en gestikt met extra stevig garen. De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit: garen, knopen, biezen, ... Enkel zo kunnen ze u een bed aanbieden voor het leven!

officiële website Styldecor:  http://www.styldecor.be/nl

Comments