RAMO

Het woord 'RAMO' is Italiaans voor tak. Het boxspringbed RAMO is een ode aan de natuur en de houtbewerkingskunst. Het resultaat is een opzienbarend, origineel design.

Deze boxspring staat niet op pootjes of een onderstel, maar wordt halverwege omklemd door een massief houten omlijsting. Zodoende ligt de box half verzonken, maar stevig omstrengeld in een frame. De pootjes ontspruiten uit de houten omranding, zoals de takken uit een boomstam. Ze zijn uit hetzelfde hout gebeeldhouwd. Niets is recht of vlak. Zo onstaat een organisch gestileerd gehaal.

RAMO heeft een oer-traditioneel, functioneel slaapsysteem veredeld tot een natuurlijke houtsculptuur. RAMO is handgemaakt en voorzien van de beste materialen.

FONDO

Voor wie van minimalistisch design houdt, heeft Nill Spring nu de FONDO ontworpen. Deze unieke boxspring combineert design met comfort. Door zijn zeer dunnen uitstraling en stijlvolle poten geeft hij het slaapcomfort een vernieuwende look. De FONDO is slechts 6 cm dik, maar heeft een stevig karkas, waardoor hij geschikt is voor iedereen.

Comments