Carpe Diem boxsprings

Scandinavisch slapen

Carpe diem staat voor het Scandinavisch slapen.  Bij het Scandinavisch slapen wordt de matras meegestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring.  Daarbovenop komt een "topper", ook wel topmatras genoemd.  Het hoeslaken komt enkel over de topper, wat het opmaken van het bed vergemakkelijkt.  Perfect voor diegene wat een zacht en knus comfort zoekt.

Unieke oplossingen voor een unieke nachtrust

Carpe Diem Beds of Sweden vervaardigt boxsprings, boxspringcombinaties en verstelbare bedden van absolute topkwaliteit. Ze worden gedreven door passie en gedegen kennis voor uw welverdiende nachtrust. Zij ontwikkelen, produceren en leveren handgemaakte kwaliteitsbedden, met een exclusief design voor maximaal comfort en optimale ondersteuning.

Flexibiliteit, gepatenteerde systemen en persoonlijke betrokkenheid zorgen ervoor dat ons unieke design, comfort en kwaliteit altijd voorop worden gezet. Onze bedden vormen het optimale alternatief voor mensen die hun slaapcomfort willen verbeteren.

Carpe Diem beds contour pocket system

Een unieke vinding voor unieke mensen. Het CONTOUR POCKET SYSTEM van CARPE DIEM BEDS is het resultaat van jarenlange ervaring en research en een passie voor het ontwikkelen van het comfort en de drukontlastende eigenschappen van bedden. In hun veersysteem hebben zij de pocketveer techniek verfijnd door uit te gaan van het principe van een systeem met individuele vering.

Het vulmateriaal dat gewoonlijk op het veersysteem ligt wordt geïntegreerd in elke veer. Zo wordt het individueel verend effect op het lichaam behouden zonder concessies aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Uit alle tests blijkt dat het CONTOUR POCKET SYSTEM van CARPE DIEM BEDS door deze nieuwe techniek een langere levensduur en een grotere duurzaamheid heeft.

Echt handwerk

Carpe Diem specialisten gebruiken frames van Zweeds grenenhout, Beddenstof van katoen of wol en de topmatrassen met een vulling van talalay-latex, wol en katoen. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, comfort en milieu.

 

De gepatenteerde CPS pocketveren zijn gebouwd op een manier waarbij de afdeklaag van natuurlatex geïntegreerd wordt in de pocketveren. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijker werken met het lichaam en rust de topmatras rechtstreeks op de individuele veren.