Hoofdkussens

Voor elk wat wils

Niets is zo persoonlijk als de keuze van een hoofdkussen. Bij ons hebben we zo'n 30 verschillende modellen waaruit u kan kiezen. Waar u het best voor kiest, hangt af van uw slaaphouding, de hardheid van uw bed, uw lichaamsbouw, eventuele nek- of rugproblemen... Vraag dus raad en test uitgebreid verschillende kussens in de showroom, op een bed dat qua hardheid vergelijkbaar is met het uwe.

 

 

 

 

 

 

Synthetisch kussen

Een anti-allergisch kussen

Een synthetisch kussen is gevuld met veerkrachtige anti-allergische vezels. Een synthetisch kussen kan je makkelijk zelf wassen. Het is dan ook een ideaal kussen voor mensen met een allergie of voor kinderen.

Donskussen

Slapen op een wolk

Een donskussen geeft een gevoel van pure luxe. Het is alsof je op een wolk slaapt. De vulling van een donskussen bestaat uit dons en veren om optimaal te voldoen aan uw slaapcomfort. Donskussens passen zich volledig aan aan uw lichaamsbouw. Gewoon opschudden, brengt het kussen weer in zijn oorspronkelijke vorm.

Latex kussen

Een kussen met de nodige ondersteuning

De belangrijkste eigenschappen van een latex kussen zijn de goed conformiteit en de warmte-isolatie. Een latex kussen is zeer veerkrachtig  en past zijn vorm perfect aan aan uw lichaamsbouw. Opkloppen hoeft niet, een latex kussen neemt vanzelf zijn oorspronkelijke vorm aan. 

Latex kussens zijn in allerlei vormen en diktes verkrijgbaar. Door hun stevigheid bieden ze een goede ondersteuning voor wie nek- of rugklachten heeft. Een latex kussen past zich perfect aan waardoor de drukpunten ontlast worden.

Dons/Latex

Talalay latex kern met neksteun omringd door dons

Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel. Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar. Voor diegene die een vormvast kussen willen maar toch van het comfort van dons willen genieten is er dit kussen. Slapen op dons met een dragende laag van het vormvaste Talalay latex. Deze kern is verwisselbaar waardoor u een tevredenheidsgarantie heeft. De buitenkanten van het kussen zijn gevuld met een hoogwaardige 90% ganzendons. Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en een uitstekende vochtregulatie.

De ergonomische vorm van het kussen en de geïntegreerde neksteun zorgen voor een perfecte ondersteuning. Door de goede vochtregulatie en de batist geweven 100% katoenen tijk is het kussen uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor de huismijt. .

Comments